Farvel, blog (eller på gensyn)

Den 3. april udløber domænet på enslagsvoksen.com, og jeg har besluttet mig for, at jeg ikke fornyer mit abonnement. Jeg har faktisk besluttet, at det er slut med det der blog for mig – for nu. Måske vender jeg tilbage engang, det skulle faktisk slet ikke undre mig.

Jeg oprettede min første blog for seks år siden. “Poetry and aeroplanes” hed den, og jeg lavede den på blogspot. Derefter lukkede jeg blog efter blog ned, for at oprette nye hele tiden. Det var fordi, jeg skrev for mig selv, så når der kom for mange læsere, følte jeg mig for “iagttaget” og så fik jeg lyst til at starte på en frisk. Hvorfor så ikke bare skrive i et word-dokument og gemme det på min computer, kunne man fristes til at spørge. Og det er præcis det, jeg vil til nu. Jeg skriver jo for mig, og selvom jeg har elsket, når der engang imellem er kommet kommentarer og positive tilkendegivelser, så er det nu engang sådan, at min passion for at skrive ikke bliver større eller mindre af, om nogen læser med eller ej.

Den helt store drøm er, at jeg engang kan udgive de ting, jeg skriver på i privaten – hvilket ikke er så lidt – men indtil da vil jeg holde mine skriverier for mig selv.

Jeg kan mærke, at tiden er inde til det. Jeg skriver mindre og mindre her og mere og mere for mig selv, og sådan føler jeg også, det burde være. Jeg føler ikke, jeg har noget at byde ind med i øjeblikket – ikke noget jeg har lyst til at dele i hvert fald.

For efter knap fem år som single, hvor jeg har lært at elske mit eget selskab og i det hele taget lært at elske mig selv, er der dukket et hankøn op, som faktisk har været der hele tiden, men nu står han pludseligt i et andet lys. Og det lys er jeg ved at udforske lidt. Det er spændende og det er dejligt, men det er også noget, jeg gerne vil have for mig selv. Noget, jeg ikke har lyst til at dele – i hvert fald ikke med det store internet.

 

Så jeg stiller mig i køen til check-out og siger farvel og tak for nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s