Om

Mit navn er Cæcilie. Jeg er i starten af 30’erne, og jeg kommer fra og bor i Sønderjylland.

Her bor jeg også i en renoveret 60’er-villa sammen med min mand, Islændingen, min datter Mackenzie Jóna, hunden Emmy og katten Luna.

Islændingen har jeg kendt siden 2005, men vi har kun været kærester siden februar 2017 og gift siden maj 2018. Emmy har jeg kendt siden maj 2014, hvor hun flyttede ind hos mig og siden har fungeret som fuldtidssidekick. Luna flyttede ind i marts 2019, da hun ikke kunne komme med, da hendes tidligere menneske skulle flytte.

I juni 2020 blev vores lille familie udvidet, da Islændingen og jeg efter nogle hårde år med ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling, endelig blev forældre til vores datter Mackenzie Jóna.

Jeg ved godt, at jeg er en slags voksen, det er i hvert fald, hvad jeg igen og igen bliver fortalt, men jeg har stadig ikke helt fundet ud af, hvad det egentlig betyder. Jeg er en paradoksal, semi-neurotisk tryghedsnarkoman, der famler i blinde på vej ind i de voksnes rækker. Undervejs fortæller jeg om det her, fordi jeg ikke kan lade være.

Jeg lever efter – og er storforbruger af – klichécitater. Domænet her vil prydes med min kærlighed til mine dyr og dyr generelt, min familie, mine venner, min mand, naturen, mad, min datter, musik, ord og film. Der er altså tale om en gang bland selv-strøtanker, der på ingen måde er banebrydende, unikke eller enestående, men de er der.

Velbekomme.